Persondatapolitik for Restaurant Smørgåsen

Hos Restaurant Smørgåsen træffer vi alle relevante forholdsregler for at beskytte dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lov. Denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger definerer, hvordan vi beskytter dine personoplysninger og dine lovbestemte rettigheder.

Hvad er formålet med behandlingen af dine persondata?

Restaurant Smørgåsen indsamler og behandler udelukkende personoplysninger, som er nødvendige for, at vi kan give dig den mest optimale oplevelse og service, når du besøger os. Vi indsamler personoplysninger for, at vi:

  • kan lave en bordreservation til dig (se mere nedenfor).
  • evt. kan kontakte dig inden dit besøg, hvis der er ændringer (dette sker kun i helt særlige tilfælde).
  • kan kontakte dig efter dit besøg (dette sker kun i helt særlige tilfælde).

Hvordan indsamler Restaurant Smørgåsen personoplysninger?

Du kan trygt besøge Restaurant Smørgåsens hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt afgive personlige oplysninger om dig selv.

Restaurant Smørgåsen har imidlertid brug for en række personoplysninger, jf. nedenfor, hvis du ønsker at foretage en bordreservation hos os.

Bordereservation foregår telefonisk, på mail (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) eller ved personligt fremmøde. Alle aftaler indskrives i vores kalender. Restaurant Smørgåsen sletter dine personoplysninger, når der ikke længere er et formål med behandlingen. Indkommende mails slettes straks efter, at bordreservationen er registreret i vores kalender/reservationsbog. Kun restaurantbestyreren har adgang til restaurantens mailsystem. Kalenderen/reservationsbogen gemmes i et år og destrueres herefter.

Når du foretager en bordreservation hos Restaurant Smørgåsen, registrerer vi ganske få personoplysninger om dig. Indsamling af personoplysninger samt behandlingen af disse vil til enhver tid ske i henhold til den gældende persondatalovgivning – det betyder primært databeskyttelsesloven. Restaurant Smørgåsens sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret på baggrund af den nyeste teknologiske udvikling.

Hvilke informationer indsamler Restaurant Smørgåsen?

Når du foretager en bordreservation hos Restaurant Smørgåsen, beder vi om følgende oplysninger:

  • Dit for- og efternavn.
  • Din e-mailadresse til evt. fremsendelse af menu, etc.
  • Dit telefonnummer.
  • Tidspunkt for reservation.

Følsomme oplysninger

Vi registrerer kun følsomme oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at kunne servicere dig bedst muligt. Vores evne til at tilbyde dig den bedste service afhænger i høj grad af, at vi er i stand til at kontakte dig, hvis det bliver nødvendigt. Det er derfor vigtigt, at de oplysninger, du videregiver til os, er korrekte og nøjagtige, og at du informerer os om eventuelle ændringer.

Hvem videregiver Restaurant Smørgåsen dine personoplysninger til?

Vi behandler dine personlige oplysninger med omhu og respekt, og de videregives udelukkende i følgende tilfælde:

  • Du har afgivet dit udtrykkelige samtykke til videregivelsen.
  • Når vi i god tro mener, at videregivelsen af oplysninger er nødvendigt for at forhindre eller reagere på bedrageri, forsvare vores hjemmeside mod angreb, eller beskytte restaurantens eller kundernes sikkerhed, eller offentlighedens sikkerhed.

Vi videregiver IKKE persondata om dig til tredjeparter med henblik på markedsføringsformål, medmindre du udtrykkeligt har samtykket til, at oplysningerne må videregives til sådanne formål.

Dine rettigheder

Indsigt i dine personoplysninger

Du kan til enhver tid få indsigt i de personoplysninger, vi har registreret og bruger, herunder hvad vi bruger dem til. Du kan også altid få at vide, hvor længe vi gemmer dine oplysninger.

Redigering eller sletning af data

Hvis vores data er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, er du berettiget til at få oplysningerne redigeret eller slettet med forbehold for begrænsninger i henhold til gældende lov eller rettigheder til at behandle data. Disse rettigheder betegnes som "retten til berigtigelse", "retten til sletning" og "retten til at blive glemt".

Begrænset brug

Hvis du mener, at de oplysninger, vi har registreret om dig, er forkerte, eller hvis du har gjort indsigelse mod vores brug af oplysningerne, kan du kræve, at vi begrænser brugen af oplysningerne. Brugen begrænses kun, indtil oplysningernes rigtighed kan bekræftes, eller indtil det kan kontrolleres, om vores legitime interesser vejer tungere end dine interesser.

Dataportabilitet

Hvis vi anvender oplysninger baseret på dit samtykke, og behandlingen af oplysningerne automatiseres, har du ret til at modtage en kopi af de oplysninger, du har videregivet, i et elektronisk maskinlæsbart format.

Kontaktoplysninger og klageadgang

Du er altid velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 9843 5959, hvis du har spørgsmål om dine rettigheder, og hvordan vi registrerer og bruger dine personoplysninger.

Medfører dette ikke en afklaring, kan en eventuel klage herefter rettes til Datatilsynet på følgende adresse: Datatilsynet, Borgergade 28, 5. 1300 København K. www.datatilsynet.dk

Hvis der er ændringer til denne datapolitik, meddeles dette ved offentliggørelse på Restaurant Smørgåsens hjemmeside.

© Restaurant Smørgåsen Frederikshavn

Danmarksgade 59
9900 Frederikshavn
+45 98 43 59 59
CVR-nr: 36711434
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.